Vauvakahvila

Kustaankoto

Vauvakahvila on äitien tai huoltajien ja pienten vauvojen yhteinen kohtaamispaikka

Vauvakahvilassa voi yhdessä toisten äitien kanssa jakaa arjen pieniä iloja ja ihmeitä tai etsiä yhdessä  vastauksia mieltä painaviin kysymyksiin vauva-arjen keskellä.

Vauvakahvilaan voit tulla ja lähteä pois klo 10-13 välisenä aikana non-stop ajatuksella. (aika voi kauden aikana muotoutua toiveiden mukaan myös toisenlaiseksi).

Vauvakahvilassa on äideille tarjolla pientä purtavaa, vauvoille pötköttelyä, jokelteluseuraa sekä kavereiden kanssa leikkimistä. Toiminta on maksutonta eikä vaadi etukäteen ilmoittautumista. Vauvakahvilan toiminnassa otetaan äitien ja vauvojen toiveita huomioon.

Tule rohkeasti mukaan!

Varhaiskasvatustyön työalajohtaja
Koskentie 30C

Koskenpään seurakuntatalo