Koskenpään iltaperhekerho

Koskenpään seurakuntatalo

Perhekerho on kaikille lapsiperheille avoin kohtaamispaikka

Perhekerhoon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerhot ovat avoimia kaikille eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua. Kerhossa on mahdollisuus tavata toisia perheitä, solmia ystävyyssuhteita ja harjoitella sosiaalisia taitoja. Perhekerho kutsuu pysähtymään arjen keskellä ja jakamaan yhteisiä arjen kysymyksiä.

Perhekerhossa tarjotaan iltapala, hiljennytään hetkeksi hartauteen, leikitään, lauletaan ja välillä askarrellaan yhdessä.                                  Aikaa on myös vapaalle leikille.

Jämsänkosken vastaava lastenohjaaja
Koivutie 7A
42300 Jämsänkoski

Jämsänkosken ja Koskenpään perhekerhot, Koskenpään päiväkerho ja Pysäkki, päiväkotien kirkkohetket ja vauvakahvila

Varhaiskasvatustyön työalajohtaja
Koskentie 30C

Kustaankoto

Vauvakahvila

Vauvakahvila on äitien tai huoltajien ja pienten vauvojen yhteinen kohtaamispaikka

Jämsän seurakuntakeskus

Perhekerho on kaikille avoin kohtaamispaikka lapselle ja aikuiselle.

Jämsänkosken seurakuntatalo

Jämsänkosken perhekerho

Perhekerho on kaikille avoin kohtaamispaikka lapselle ja aikuiselle.