Konsertti "Somewhere in Heaven"

Jämsän kirkko

Konsertti "Martti Rekunen 60 vuotta"

"Somewhere in Heaven" , Martti Rekunen 60 vuotta -konsertti Jämsän kirkossa klo 18.
Esiintymässä: Tommi Soidinmäki, Jenni Kupari-Soidinmäki, Timo Heinonen, Hanna Talikainen, Kaisa Järvelä, Riikka Strandman, Timo Salokorpi, Matti-Pekka Piirainen, Choral Swing Band ja kuoro juhlakokoonpanossa.
Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma maksaa 10 euroa.

Martti kertoo itse konsertin sisällöstä näin:
"Jesus Christ Superstar "-rock-ooppera on vahvasti mukana. Heti alkuun kuulemme teoksen alkusoiton eli "Overturen". Se jo antaa suuntaviivaa siitä mikä on musiikin linja. Kyseisestä teoksesta kuulemme mm. Kaisa Järvelän hienon tulkinnan kappaleesta "I dont know how to love him". Timo Heinonen laulaa hyvin vaativan "Getshemane" kappaleen joka on ainakin itselleni illan kohokohta.
Tommi Soidinmäki laulaa uudelta levyltään kappaleen "Maailma on kaunis" ja tunteita pintaan nostattavan "You raise me up". Lisäksi hän laulaa diettona Kaisan kanssa kappaleen "The Prayer".
Rakkaus ja sen voima on kantava teema tässä konsertissa ja siitä laulaa mm. Riikka Strandman hienon "There youll be"-kappaleen elokuvasta Pearl Harbour.
Hanna Talikainen kertoo luomistyöstä herkällä laululla "Mestaripiirros". Meidän oma seurakuntapastorimme Matti-Pekka Piirainen toimii solistina Mikko Kuustosen "Jerusalemiin" -kappaleessa ja Timo Salokorpi kertoo enkeleistä laulussa "Angels".
Yksi illan kohokohdista on Jenni Kupari-Soidinmäen soolona tulkitsema hieno "Clair de luna".
Hieman raskaammasta genrestä kuullaan Deep Purple-yhtyeen edesmenneen kosketinsoittajan Jon Lordin "Sarabanda" ja "Gigue".
Bachin ehkä tunnetuin sävellys "Toccata und Fuge d Minor" saa uuden käsittelyn bändin ja kirkkourkujen yhteistyönä.
tätä ja vielä muutakin on luvasa isolla tukevalla soundilla josta huolehtii Discofix Ville Rantasen johdolla.
Haluan juhlia teidän kanssanne 60-vuotissyntymäpäivääni tuomalla tunteita musiikin kautta.

Seurakuntatyön erityispalvelut
Koivutie 7