Saarikirkkoilta

Särkisaaren leirikeskus, Särkisaarentie 365, Jämsä

Kesäillan kokoontuminen Päijänteen rannalla Saarikirkossa/Särkisaaressa

Perinteinen saarikirkkoilta järjestetään tänäkin kesänä Särkisaaren leirikeskuksessa läpi kesän aina torstai-iltaisin (poikkeuksena juhannusvko, jolloin iltaa ei ole) klo 19.
Yhteislähtö Jämsän linja-autoasemalta klo 18.30. Iltaan menevä seurakunnan työntekijä kurvaa linja-autoaseman kautta ja myös omalla autolla menevät voivat kurvata linja-autoaseman kautta niin kaikille järjestyy kimppakyyti.
Saarikirkkoillassa eri iltoina eri vetäjät, erilaista ohjelmaa ym. Lopuksi nautitaan kahvit joko päärakennuksen terassilla tai rantasaunalla. Tarjoilun hinta 3€.

Jämsän aluekappalainen
Seurakuntatyön erityispalvelut
Koskentie 30 A

Särkisaaren leirikeskus