Rauhan ja Sovinnon sunnuntain messu

Jämsän kirkko

Ehtoollisjumalanpalvelus, Herättäjän kirkkopyhä (aihe: Jeesus herättää uskon)

Rauhan ja Sovinnon sunnuntain messu Jämsän kirkossa klo 10.
Liturgia: Johanna Luomanen, saarna: Pentti Leppänen, kanttori: Helena Säily, urkuri: Marko Kupari.

Kansalaissodasta tulee kuluneeksi 100 vuotta. Muistamme raskaita tapahtumia ja rakennamme sovintoa ja rauhaa tässä ajassa ja rukoilemme sen puolesta kaikkialle.

Jumalanpalveluksesta lähtevät kynttilät kaksiosaiselle Rauhan ja Sovinnon muistomerkille.
Sunnuntai sijoittuu ekumeeniselle rukousviikolla ja kutstumme kristittyjä eri kirkkokunnista ja yhteisöistä mukaan jumalanpalvelukseen ja raamattuluennolle seurakuntakeskukseen.

Vietämme myös Herättäjän kirkkopyhää. Tilaisuus liittyy kesällä 2018 vietettäviin Herättäjäjuhliin Tampereelle ja on ns. valmistava tilaisuus, vieraana dosentti, raamatun tutkija Outi Lehtipuu. Hän pitää raamattuluennon aiheesta "Mua siipeis suojaan kätke -Raamattu, rauha ja sovinto" seurakuntakeskuksessa kirkkokahvien jälkeen n. klo 12.

Kolehti: Kristittyjen ykseuden edistämiseen Suomen Ekumeenisen neuvoston kautta.

Jämsän aluekappalainen
Seurakuntatyön erityispalvelut
Koskentie 30 A

Kuoreveden kirkko