"Kuninkaallinen joulukonsertti"

Jämsän kirkko

Tangokuninkaalliset konsertoivat

"Kuninkaallinen joulukonsertti" Jämsän kirkossa klo 19.
Esiintymässä: Aino Niemi (tangokuningatar 2017), Teijo Lindström (tangokuningas 2017), Susanna Heikki (tangokuningatar 2015), Marko Maunuksela (tangokuningas 2010), orkesterina Kaiho ja viulistina Jessica Uussaari.

Ohjelmaksu 28 euroa - lippujen ennakkomyynti: kauppa.gramofoni.fi.
Konsertin tuottaa Gramofoni Oy.

"Kuninkaallinen joulukonserttikiertue järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2015 konserttisaleissa - tänä vuonna konserttipaikkoina ovat kirkot. Konsertti on juhlava sisäänkäynti joulumusiikin satumaiseen maailmaan. Konsertti tarjoaa yleisölle tunnelmatuokion, joka yhdistää sulavasti kaikkien aikojen rakkaimpia ja suosituimpia joululauluja.

Juhlava konsertti-ilta antaa tilaisuuden tarttua hetkeen, jossa Seinäjoen Tangomarkkinoilta tutut yleisön suosikit ja loistokkaasti soiva musiikki tuovat joulun sydämiin -konsertissa on aika irtautua arjen kiireistä ja heittäytyä joulun lumoon.

Kuoreveden seurakuntatalo

Kuoreveden kirkkokuoron harjoitukset

Tervetuloa kaikki laulavaiset mukaan kuorotoimintaan!

Kustaankoto

Lauluseurat

Kustaankodossa kokoonnutaan sanan ja laulun äärellä

Jämsän kirkko