Teesimessu

Jämsänkosken kirkko

Refomaation 500-vuotisjuhlaan liittyvän Kirkon teesiviikon avausmessu (alueneuvostojen yhteinen kirkkopyhä)

Jämsänkosken kirkossa klo 10. Saarna: Timo Pietilä, liturgia: Marjatta Mäkinen, kanttori: Helena Säily, urkuri: Marko Kupari. Jämsänkosken kirkkokuoro, kanttorikvartetti.
Messun jälkeen kirkkokahvit seurakuntasasalissa sekä ohjelmaa teesiasian

Kolehti: Lähetystyöhön Suomen Lähetysseuran kautta teemalla "Todistamme Jumalan rajoja ylittävästä rakkaudesta". Kolehti käytetään tavoittavaan työhön uusien seurakuntien syntymiseksi. Suomen Lähetysseura.

Reformaation 500-vuotisjuhlavuoden merkeissä kuka tahansa voi kirjoittaa omat teesinsä otsikolla "Yhdessä - Armo mon sitä, ettei yksin jää".  Omassa teesissä voi pohtia, mikä tekisi maailmasta, Suomesta ja omasta kotipaikasta paremman paikan kaikille, ja mitä olisi valmis itse tekemään sen hyväksi, että maailmassa mennään yhdessä eteenpäin eikä kukaan jää yksin.
Kirkkokahveilla julkistetaan näitä teesejä. Teesejä voi lähettää myös sähköpostitse  Timo Pietilälle  (etunimi.sukunimi@evl.fi) tai Jämsän seurakunta, Koskentie 30, 42100 Jämsä...kuoreen merkintä "Teesit".

Jämsänkosken aluekappalainen
Seurakuntatyön erityispalvelut
Koivutie 7
42300 Jämsänkoski