Sanajumalanpalvelus

su 27.8. kello 10.00

Länkipohjan rukoushuone

Jumalanpalvelus (aihe: itsensä tutkiminen)

Länkipohjan Rukoushuone klo 10. (huom! aika). Marjatta Mäkinen, ja Laura Laine.
Jumalanpalvelus on samalla startti pyhiinvaellukselle Päijälän Rukoushuoneelle. Kuljetaan yhdessä hitaimman ehdoilla kuitenkin niin, että perillä pitäisi olla klo 18. Matkan pituus on 21 km, josta n. puolet on adfalttitietä ja sen jälkeen soratietä.
Jokainen huolehtii omat eväät mukaan, juomista tarpeeksi, hyvät kengät ja vaatetus sään mukaan. Huoltoauto kulkee mukana, jossa on esim. juomista ja jonka kyytiin voi tarvittaessa nousta.
Matkan varrella pysähdytään pariin pieneen hartausjetkeen ja mahdollisesti kuljetaan yksi osuus hiljaisuuden vallitessa. Päijälässä on mahdollisuus uimiseen ja tarjolla on makkaran paistoa ja kahvia. Pyhiinvaellusmessu klo 18. (Sauli Keskinen).

Tiedustelut ja ilmoittautumiset kuljetusten vuoksi Terhi Ratalahdelle p. 050-3451961. Jos tarvitse kyytiä, voi tulla Päijälään klo 9, josta  kuljetus Länkipohjaan. Illalla on tarvittaessa kuljetus messun jälkeen takaisin Länkipohjaan.

Länkipohjan Rukoushuoneen jumalanpalveluksen kolehtikohde:
Herättäjä-Yhdistykselle, musiikkityöhön käytettäväksi uudistettujen Siionin virsien käyttöönottoon ja veisuuperinteen vahvistamiseen kirkossamme.


Kuoreveden aluekappalainen
Seurakuntatyön erityispalvelut
Keskustie 23
35600 Halli

Katso myös

su 19.8. klo 10.00

Kuoreveden kirkko

Messu

Ehtoollisjumalanpalvelus (aihe: Jeesus, parantajamme)
su 19.8. klo 10.00

Jämsän kirkko

Messu

Ehtoollisjumalanpalveluksessa siunataan uudet nimikkolähetit (aihe: Jeesus, parantajamme)
su 19.8. klo 13.00

Vangonmäen siunauskappeli

Messu

Ehtoollisjumalanpalvelus (aihe: Jeesus, parantajamme)