"Olette muistetut" -kuvaelma

Jämsän sankarihautausmaa, Koskentie 30 A

Kuvaelma sankarivainajien muistolle

Jämsän sankarihautausmaa klo 15. Kuvaelman käsikirjoitus Vuokko Olkkonen, ohjaus Eila Vihijärvi. Toteutuksessa mukana Jämsän Ämmiä ja Äijiä, Vitikkalan lapsikuoro, Ilpo Soikkeli trumpetti, äänentoisto Martti Rekunen.

Kuvaelmassa palautetaan mieliin kuinka Jämsästäkin nuoret miehet lähtivät aikanaan sotaan. Minkälaisia terveisiä kirjeisiin rintamalta kirjoitettiin ja kuinka Jämsän kylissä pelättiin kirkkoherran tuomia raskaita uutisia. Kuvaelman kantava voima on kiitos ja tulevaisuuden toiveikkuus näin Suomen 100-vuotisjuhlavuonna.
Kuvaelman lopuksi Vitikkalan lapsikuoron voimin lauletaan kiitosta satavuotiaalle Suomelle ja niille sankarivainajille jotka mahdollistivat sen. Esityksen kesto vajaa tunti, jonka jälkeen kahvitarjoilu Pappilan puistossa.
Esitykseen on vapaa pääsy.

tiedottaja
Viestintäpalvelut
Koskentie 30 A

Jämsänkosken seurakuntatalo