HÄÄPÄIVÄ 20.2.2020

Seurakunta tarjoaa tunnelmalliset kirkkohäät vähällä vaivalla!

Hääpäivä -tilaisuus Jämsän kirkossa tarjoaa matalan kynnyksen häätilaisuuden kauniissa kirkkotilassa.
Papit vihkivät pareja ilmoittautumisjärjestyksessä klo 18-21 välisenä aikana. Ilmoittautua ei tarvitse.
Käytännössä kaikki alkaa siitä kun pari tulee Jämsän kirkon alasaliin, jossa ensimmäiseksi
tarkastetaan avioliiton esteiden tutkintapaperit. Ovet aukeavat klo 17.45.
Kirkon alasali toimii parien ja vieraiden odotustilana.

Mukaan tarvitsee vai tulevan puolison ja sormukset, avioliiton esteettömyystodistuksen ja henkilöllisyystodistukset.
Todistajat tulevat tarvittaessa seurakunnan puolesta.

Vihkivä pappi noutaa parin vihkikeskusteluun ennen vihkimistä ja kertoo vielä tulevan vihkimisen käytännön asiat.
Kanttori Marko Kupari soittaa häämarssin mennen tullen, mutta marssitoiveita emme voi ottaa vastaan.

Vihkimisen jälkeen seurakunta tarjoaa hääpareille ja vierasjoukolle kakkukahvit Jämsän seurakuntakeskuksessa.
Kahvituspaikka muuttui käytännön syistä, näin kirkon alasali pysyy valmistautumistilana ja seurakuntakeskuksessa
on tilaa ja rauhallisuutta juhlahetkeen.

Tervetuloa parit ikimuistoiseen häähetkeen!

Hääpari pitää yhdessä kiinni hääkimpusta

Seurakuntapastori, Sanan toimialan johtaja
Seurakuntatyön erityispalvelut