Apostolien päivän messu, Koskenpääviikon päätösmessu, kesäasukkaiden kirkkopyhä

Koskenpään kirkko

Kiusakylän kansanmessu

Koskenpääviikon päätösmessu, Kiusakylän kansanmessu sekä kesäasukkaiden kirkkopyhä, Koskenpään kirkossa klo 17.
Heikki Rantanen ja Martti Rekunen.

Taustaa Kiusakyylän kansanmessulle:
"Kun Koskenpään sivukyliltä kansa lähti kirkolle asioille, lähdettiin Kiusakylään. Toiset arvelevat nimityksen liittyvän riitaan kirkon paikasta, toiset kylän keskustassa olevan talon nimeen.
Koskenpääläiset ovat koonneet voimansa ja haluavat viettää Kiusakylän kansanmessun Koskenpää-viikon päätteeksi. Messussa musisoivat Olli-Pekka Rinne, Taisto Koskinen, Juha Pohjolainen ja esilaulajian laajennettu kirkkokuoro. Musiikin johto Martti Rekunen. Messun musiikkina on suomalainen gospel. Messuun kutsutaan erityisesti kesäasukkaita koskenpääläisiä unohtamatta."

Kolehti: Lähetystyölle, hiippakunnan nimikkölähettien Sakari ja Päivi Löytyn työn tukemiseen Namibian ev.lut.kirkossa, Suomen Lähetysseuran kautta.

Seurakuntatyön erityispalvelut
Koivutie 7
42300 Jämsänkoski

Virkavapaalla 20.9.2018 asti (sijaisena Juha Lankinen)