VARHAISNUORTEN KERHOT LOMAILEVAT HIIHTOLOMALLA 26.2.-2.3.2018

Paunun liikuntakerhoonkerhoon ja Korven koulun tanssi-ja leikkikerhoon mahtuu vielä hyvin kerholaisia.

Ilmoittautumaan pääset alla olevista linkeistä:

LIIKUNTAKERHOT:

Ilmoittaudu liikuntakerhoihin  tästä.

Liikuntakerhossa pelataan pääsääntöisesti sählyä, mutta toiveiden mukaisesti kokeillaan välillä muitakin lajeja. Liikuntakerhossa voi lainata seurakunnan sählymailoja, mutta omat sisäkengät, suojalasit sekä juomapullo mukaan.

• Liikuntakerho Paunun koululla (1.-3. lk, 4.-6. lk ja 13-18 -v.)  tiistaisin klo 16-17
  • Tanssi- ja leikkikerho (entinen Zumbix 1.-4. -lk) Korvenkoululla keskiviikkoisin klo 16-17
  • Liikuntakerho (1.-6. lk) Kaipolan koululla torstaisin klo 17-18

KOKKIKERHOT:

Kokkikerhoihin otetaan 10 kerholaista/kerho ilmoittautumisjärjestyksessä.
Kerho maksetaan sähköpostin kautta tulevalla maksulinkillä. Maksu on 30€/vuosi.

Ilmoittaudu kokkikerhoihin tästä.

• Kelhän kokkikerho I (1.-6. lk) tiistaisin klo 16-18
  • Kelhän kokkikerho II (1.-6. lk) keskiviikkoisin klo 16-18
  • Jämsänkosken kirkon kokkikerho I  (1.-6. lk) tiistaisin klo 16-18
  • Jämsänkosken kirkon kokkikerho II  (1.-6. lk) keskiviikkoisin klo 17-19
  • Koskenpään kokkikerho (1.-7. lk) tiistaisin klo 17-19

MUUT KERHOT:

• Musiikki - ja näytelmäkerho TUIKE perjantaisin klo 16.30-18, ilmoittaudu Tuikkeeseen tästä
  • 5.-7. lk OLOILTA Kelhällä torstaisin klo 16.30-18.30 (oloiltaan ei tarvitse ilmoittautua)

Oloillassa  voi pelailla biljardia, pingistä, ilmakiekkoa, lautapelejä, soitella bändikämpässä, kuunnella musiikkia, jutella, hengailla, joskus kokkailla, askarella, katsoa leffaa, mitä milloinkin toiveiden mukaan.

Kerhot ovat kokkikerhoja lukuun ottamatta ilmaisia.

Ilmoittautuminen on edellytys, jotta voi kerhossa käydä.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään lapsen nimi, syntymäaika, huoltajan nimi ja yhteystiedot, lapsen erityisruokavaliot ja muut huomioon otettavat asiat sekä kokkikerholaisten huoltajien henkilötunnus laskutusta varten. Otattehan nämä seikat huomioon, jos ilmoitatte samalla jonkun muun lapsenkin kerhoon. Ilmoittautuminen on sitova ja se on samalla huoltajien lupa lapsen osallistua kerhoon, joten on hyvä että huoltaja täyttää ilmoittautumislomakkeen.

Kerhoja ohjaavat suurimmaksi osaksi alaikäiset vapaaehtoiset koulutetut ohjaajat ja erityisesti kokkikerhoissa on hyvä muistaa ettei ohjaajilla välttämättä ole tarvittavaa tietoa toteutaa erityisruokavalioita. Jokaisessa kerhossa pidetään myös kerhohartaus.

Huomioithan, että kerhoissa ohjelma kestää sovitun ajan ja ovet pidetään kiinni kerhon ajan.

nuorisotyönohjaaja Eveliina Uutela

p. 0408050026, eveliina.uutela@evl.fi

tai  nuorisotyön palvelunumero 0408050029.

Piirroskuva, sähly