Sairaalasielunhoito

Sairaalasielunhoito on ihmisen kohtaamista sairaalassa, hoitokodissa sekä avohoidossa.
Kohtaamiseen voi liittyä keskustelua, yhteistä pohdintaa, hiljentyminen ja ehtoollisen vietto sen
mukaan, mitä ihminen toivoo. Palvelut on tarkoitettu erityisesti potilaille ja heidän läheisilleen
sekä henkilökunnalle. Sielunhoidollisia keskusteluja suojaa salassapitovelvollisuus.

Sairaalapappi

Sairaalapappi on ev.lut. seurakunnan lähettämä työntekijä terveydenhuollossa. Hän on käytettävissä mm. henkilökohtaisia keskusteluja varten. Hän huolehtii myös hartaus- ja ehtoollistilaisuuksien järjestämisestä sairaalassa sekä tarvittaessa auttaa yhteyden saamisessa muiden kirkkokuntien työntekijöihin.

Seurakunnassamme sairaalapappi toimii osa-aikaisesti (50%) Jokilaakson sairaalassa ja Seppolan Palvelutalossa.
Hänet voi tavoittaa vuoroviikoin ma-ti, ma-ke p. 040-8050 036 tai hoitohenkilökunnan välityksellä.
Sairaalapapin työhuone sijaitsee Jokilaakson sairaalan osasto 4:n toisessa päässä.

Sairaalapappi pitää potilaan kädestä kiinni

Pekka Ikonen
Koskentie 30 C