Mihin siemen häviää?

Mikä iloa kasvattaa?

Miksi tipu kuoriutuu?

Missä tuuli syntyy?

Seurakunnan varhaiskasvatuksessa ihmettelemme, iloitsemme ja kylvämme sydämeen siemenen taivaan Isän rakkaudesta, vauvasta aina koululaisiin asti.

Lapsi on tärkeä seurakuntalainen ja perheineen sydämellisesti tervetullut mukaan kaikkeen, mitä seurakunnassa tapahtuu!

Meillä on monenlaista toimintaa, joka on suunnattu lapsille ja lapsiperheille. Päiväkerhoihin ja koululaisten iltapäivätoimintaan ilmoittaudutaan etukäteen.

Tarjolla on myös avoimia kerhoja perheille sekä isovanhemmille ja lapsille. Näihin ryhmiin voitte tulla ilman ilmoittautumista aina silloin, kun teille sopii.

Kerhoihin voit tutustua vasemmalla olevista laatikoista

Päiväkummun leiristä lisätietoa tästä linkistä

Lapset leikkii leluilla

Kevään 2018 viikoittaista avointa toimintaa varhaiskasvatuksessa

Maanantai

Tiistai

Keskiviikko

Torstai

Perjantai

PERHEKERHO

Jämsän seurakunta-keskuksessa klo 9.30-11.30.

PYSÄKKI         1-3luokkalaisille Jämsänkosken kirkon nuorisotilassa   klo 12-16.00. Ennakkoon ilmoittautuminen. Maksuton.

PYSÄKKI                Koskenpään seurakuntatalossa klo 12-16.00. Ennakkoon ilmoittautuminen. Maksuton.

PERHEKERHO Jämsänkosken     kirkon     nuorisotilassa klo 9.30-11.30

PERHEKERHO Kuoreveden seurakuntatalossa klo 9.30-11.30

ISOVANHEMPIEN JA LASTENLASTEN AVOIN PÄIVÄKERHO                             Jämsän seurakuntakeskuksessa klo 14.30-16.00. Ei ennakkoon ilmoittautumista.

PERHEKERHO
Jämsän seurakunta-