Jämsän seurakunnassa toimii useita lähetyspiirejä eri puolilla seurakuntaa, useimmat vapaaehtois voimin.

Eri piireillä on erilaiset tavat kokoontua yhteen. Joissakin kokoonnutaan kodeissa, joissakin seurakunnan tiloissa.

Lähetyspiiri toimintaan saa vapaasti tulla mukaan myös vain tutustumaan.

Lähetyspiireissä käsitellään ajankohtaisia aiheita, rukoillaan, ammennetaan Raamatun Sanaa ja luetaan nimikkoläheteiltä tulleita kirjeitä. On myös piiri jossa tehdään käsitöitä ja toinen jossa on kutsuttuna vierailija.

Lähetyspiirit kokoontuvat
säännöllisesti: (kesätaukoa lukuun ottamatta)

Halli, lähetysilta kerran kuukaudessa parillisella viikolla keskiviikkona, seurakuntatalolla.  Kevätkausi päättyy 30.5.  Syyskausi 19.9. alkaen.

Hanna piiri, parittomilla viikoilla maanantaina, Kustaankodossa. Kevätkausi päättyy 21.5.

Japani-Kenia piiri, parillisilla viikoilla maanantaina, Kustaankodossa.  Kevätkausi päättyy 28.5.

Kaipolan lähetyspiiri, kerran kuukaudessa, parillisilla viikoilla maanantaina. Kokoontuu joko Kustaankodossa tai yksityiskodeissa. Kevätkausi päättyy 14.5.

Jämsänkosken lähetyspiiri, parittomilla viikoilla tiistaina, kodeissa tai seurakuntatalolla. Kevätkausi päättyy 22.5.  Syyskausi 28.8. alkaen.

Koskenpää , Kylän käsityö-lähetyspiiri, parittomilla viikoilla, Seurakuntaparkissa. Kevätkausi päättyy 7.5.

Kustaankodon lähetyspiiri, on tauolla kevätkauden 2018.

Seppolan lähetyspiiri, kerran kuukaudessa Torstaituokiolaisten kanssa.

Kylien lähetyspiirien kokoontumisajat näet seurakuntailmoituksista:

Hopsun lähetyspiiri

Juokslahden lähetyspiiri

Partalan lähetyspiiri

Tyryn lähetyspiiri

Vaherin lähetyspiiri

Katso tarkemmin kaikkien lähetyspiirien kokoontumispaikat ja ajat seurakuntailmoituksista.

lähetyssihteeri
Seurakuntatyön erityispalvelut