Lähetyskäsky

"Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, Minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." Matt. 28: 18-20.

Lähetystyö on pelastavasta ja rakastavasta Jumalasta kertomista sekä tämän sanoman myötään tuomia tekoja toisia ihmisiä kohtaan, lähellä ja kaukana. Se on myös evankeliumin viemistä niille jotka ovat lakanneet uskomasta ja niille, jotka eivät ole vielä evankeliumia kuulleet.

lähetystapahtuma

Ensi pyhänä 8.10. jumalanpalveluksessa, Jämsän kirkossa saarnaa Masih Salamat, Sansasta. Lähetystyön työryhmä mukana toteuttamassa  jumalanpalvelusta.

Jumalanpalveluksen jälkeen lähetystilaisuus seurakuntasalissa. Lounas. Tervetuloa!