Syntymäpäivät

Seurakunta muistaa eri-ikäisiä jäseniään onnittelukortein ja erilaisia juhlajärjestelyin. Toiveet kotikäynneistä juhlapäivänä täytetään mielellään.

Syntymäpäivämuistamiset ikävuosittain:

1-4 -vuotiaat

Varhaiskasvatus lähettää syntymäpäiväkortin kaikille seurakuntaan kuuluville lapsille, jotka täyttävät 1,2,3 tai 4 vuotta.
Lisäksi kaikki 4-vuotiaat kutsutaan henkilökohtaisesti kirjeilllä kerran vuodessa järjestettäville syntymäpäiväjuhlille mukaan.

10-vuotiaat

Järjestämme ohjelmalliset kymppisynttärit koko ikäluokalle kerran vuodessa. Juhlakuukaudeksi valikoituu pääasiassa kymppikuukausi eli lokakuu. Kutsut lähetetään henkilökohtaisesti ja mukaan juhliin kutsutaan myös kotiväki. Ohjelmallisen juhlan lisäksi nautitaan tietysti täytekakkua ja muuta herkkua.

70-, 75-, 80-, 85-, 90 ja yli 90-vuotiaat

Lähetämme onnittelukortin n. 2-3 viikkoa ennen syntymäpäivää. Kortissa on myös ohjeet, kuinka toivottaa papin tervetulleeksi syntymäpäiväkäynnille.